Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: «Δεν έχω άγχος» – Τι είπε για τη Μακρόνησο και τον Αλέξη Κούγια

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: «Δεν έχω άγχος» – Τι είπε για τη Μακρόνησο και τον Αλέξη Κούγια

«Δεν έχω άγχος» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και σχολίασε την κριτική που δέχτηκε για το σποτ από τη Μακρόνησο, αλλά και τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για το δικαστικό σώμα, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τον Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δεν έχω άγχος διότι ξέρω για ποιο λόγο το κάνω, για ποιον λόγο αποφάσισα να κατέβω, ξέρω ότι δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω. Ξέρω τι έργο θα συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα θα είναι στην κρίση του κόσμου».

Συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι όσοι μας ακούνε, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητα, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτή την παράταξη, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία μοντέρνα προοδευτική κοινωνία».

Τι είπε για το σποτ από τη Μακρόνησο

«Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα. Είναι η ιστορία του τόπου μας, η ιστορία μας δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγές από τότε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς για να μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτές» σημείωσε.

 

«Η κυβέρνηση πρέπει να υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές»

«Νομίζω είναι σημαντικό ο κάθε Έλληνας να πιστέψει ότι μπορεί να βρει το τελευταίο του αποκούμπι στη δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να γίνει με μία κυβέρνηση που θα υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές και στο βαθμό που εγώ που μπορώ να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός θα το κάνω. Και θα μπορέσει η δικαιοσύνη να δουλέψει χωρίς καμία επιρροή από την κυβέρνηση» κατέληξε. 

Όταν η ρεπόρτερ τού ζήτησε μια δήλωση για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να απαντήσει: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» κι έφυγε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις