Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σήμερα (22.9.2023) το πρωί στη Δράμα, από όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Φίλη. 

Ερωτηθείς για τη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί παλιάς συνεργασίας του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι ο Νίκος Φίλης λέει ψέματα. 

Από τότε που έθεσα υποψηφιότητα «τι έχω κάνει; Έχω μπει σε “κουβούκλιο”, είμαι μόνο μέσα σε ένα στούντιο, κάνω μόνο βίντεο, μόνο επικοινωνία; Τι κάνω; Είμαι μέσα στον κόσμο. Έχω πάει στη Χαλκίδα, έχω πάει στο Αιγάλεω, έχω πάει στην Καρδίτσα, σε όλα τα εκεί χωριά, έχω στηρίξει τον κόσμο. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει γείωση στο κόμμα; Πώς πήγαμε από το 35% στο 17%; Πώς; Πήγαμε επειδή χάσαμε τη γείωση στην κοινωνία. Θα συγκρατήσουμε τα στελέχη, επειδή η κοινωνία το απαιτεί. Ο κόσμος λέει “δεν θέλουμε Μητσοτάκη, θέλουμε προοδευτική κυβέρνηση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί παλιάς συνεργασίας του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα». 

«Το είχα γνωρίσει (σ.σ. το κ. Μητσοτάκη) προσωπικά στην Ομογένεια (σ.σ. των ΗΠΑ) για μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, αυτό. Έχω να του μιλήσω εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήταν συνεργάτης μου. Οι πρωθυπουργός και το επιτελείου του έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του», συμπλήρωσε. 

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση) είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε.

Το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στην Καβάλα και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, στο Riviera Cafe- Resrtro Bar (Πλατεία Καραολή και Δημητρίου 24). 

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε το newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε selfies με κατοίκους της Δράμας, δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά. 

Δείτε βίντεο από την περιοδεία του κ. Κασσελάκη στη Δράμα: 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις