Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας ο Στέφανος Κασσελάκης – Η συγκίνηση όταν αντίκρυσε μια λασπωμένη ελληνική σημαία

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας ο Στέφανος Κασσελάκης – Η συγκίνηση όταν αντίκρυσε μια λασπωμένη ελληνική σημαία

Την Μεταμόρφωση Καρδίτσας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να παρασύρονται από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Σημειώνεται πως η Μεταμόρφωση Καρδίτσας ήταν ένα από τα χωριά που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα από τις πλημμύρες, με πολλά σπίτια, δύο εβδομάδες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, να παραμένουν θαμμένα για μέρες κάτω από τόνους λάσπης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την πλημμυρισμένη Μεταμόρφωση και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. 

Συνομίλησε, δε, και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Κοντογιάννη και επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά που ζουν πλημμυροπαθείς. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και με τους κατοίκους της περιοχής και άκουσε όσα πέρασαν τις μέρες της κακοκαιρίας αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν στην περιοχή. 

Στην συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στις πλημμύρες: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πρόκειται για ζωές.

Περιέγραψε πως θα του μείνει χαραγμένη εικόνα της ελληνικής σημαίας μέσα σε ένα σπίτι, που ήταν λασπωμένη: «Και λέω: “Για δες εδώ που τα κέντρα της Αθήνας τούς έχουν ξεχασμένους και κάποιοι κάθε τέσσερα χρόνια έρχονται και σφίγγουν τα χέρια για τις εκλογές, αυτοί έχουν την ελληνική σημαία ψηλά, αλλά το κράτος την έχει λασπωμένη». 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις