Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Παππά – Κασσελάκη στη Βουλή

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Παππά – Κασσελάκη στη Βουλή

Στη Βουλή μεταβαίνει αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον συνυποψήφιό του Νίκο Παππά

Όπως έγραψε νωρίτερα το newsit.gr, ο Νίκος Παππάς μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ της περασμένης Κυριακής, εμφανίζεται να κατευθύνεται προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αν επιτευχθεί συμφωνία Παππά – Κασσελάκη τότε οι 66.156 ψήφους που πήρε ο εξ Αμερικής υποψήφιος θα προστεθούν και και οι 12.787 που αναλογούν στο ποσοστό του Νίκου Παππά.

Άλλωστε η δήλωση που έκανε την Κυριακή το βράδυ μετά την λήξη της ψηφοφορίας δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

«Πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό του κόμματός μας σε μια αριστερή προοδευτική δημοκρατική παράταξη» ανέφερε κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν μία πρώτη δήλωση των προθέσεων του.

Μάλιστα, εντός της ημέρας ο Νίκος Παππάς αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε πανελλαδική σύσκεψη στελεχών που τον υποστηρίζουν η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Έτσι ακόμα και αν υπάρξουν διαρροές από το στρατόπεδο του Νίκου Παππά, όλα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών που βρέθηκαν διαχρονικά στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, και τον ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές, θα τον ακολουθήσουν και σε αυτή την απόφαση του.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις