Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος για Κασσελάκη: Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη από όλον τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος για Κασσελάκη: Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη από όλον τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη για όλο το κόμμα. Ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό», είπε σήμερα (14.9.2023) στο OPEN ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στη χτεσινή αιχμηρή δήλωσή του για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», είπε την Τετάρτη στην ΕΡΤ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας για το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μακρόνησο λίγες μέρες πριν από τις κάλπες. 

«Αλλά εάν δεν ήμουν πολιτικός και δεν ήμουν καθηγητής θα έλεγα σε κάποιους να κάνουν ένα διδακτορικό για την καμπάνια. Και θα τους ρωτήσω. Πόσο ποσοστό της καμπάνιας τω 5 υποψηφίων είχε προγραμματική χροιά; Πόσο είχε κριτική για τους άλλους; Πόσο ποσοστό είχε άμεση ή έμμεση κριτική για τους άλλους;

Όταν διαβάζω στις εφημερίδες σήμερα “εμφύλιο, νευρική κρίση, τα μαχαίρια βγήκαν”, τα στοιχεία αυτών των διδακτορικών δεν θα επιβεβαιώνανε τις επικεφαλίδες. Αν δείτε τις δηλώσεις και τα άρθρα που έχουν γράψει οι πέντε υποψήφιοι θα δείτε πως η κριτική μπορεί να είναι 1%, 1,5%», συμπλήρωσε σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Ακόμη, είπε πως υπάρχει ευθύνη και από τα ΜΜΕ, που δεν προβάλλουν και άλλα ζητήματα, όπως τις προτάσεις και τις θέσεις των υποψηφίων για σημαντικά ζητήματα.

«Λέει και πράγματα που μου αρέσουν ο Κασσελάκης»

Σε ερώτηση του ΟΡΕΝ για το εάν θεωρεί τον κ. Κασσελάκη σύντροφό του όπως τους άλλους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Όσο είναι μέλος του κόμματος, προφανώς τον θεωρώ σύντροφο. Δεν τον ξέρω να είμαι ειλικρινής. Λέει και πράγματα που μου αρέσουν. Τα δικαιωματικά που λέει θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και λέει και πράγματα που δεν είναι ηγεμονικά. Ούτε αυτά που λέει για τον στρατό, για τα δικαιώματα στον γάμο. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ, άλλα που διαφωνώ και άλλα που δεν ξέρω».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις