Πολιτική

«Έκρηξη» του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Βουλή: «Δολοφονήσατε ανθρώπους»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κόκκινο» χτύπησε το «θερμόμετρο» στη βουλή, όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέβηκε στο βήμα και ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε ως δολοφόνους, τους βουλευτές της ΝΔ.

«Περιμένουμε να έρθει ο κύριος πρωθυπουργός ο οποίος όφειλε να είχε παραιτηθεί μετά από αυτή την αποκάλυψη… Δολοφονήθηκαν άνθρωποι! Το καταλαβαίνετε; Το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Είναι ντροπή να μιλάτε. Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε. Είναι ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι!» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος σε θύματα του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
33
Ο Παύλος Πολάκης ζητά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να τον επαναφέρει άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση
«Παρακαλώ όπως, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία θα υπάρξει εκλογή γραμματέα, προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς μου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
Ο Παύλος Πολάκης 6