Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι με Μιχελάκη – “Κάνετε show για τα κανάλια”, τους είπε (VIDEO)

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι με Μιχελάκη – “Κάνετε show για τα κανάλια”, τους είπε (VIDEO)

Ένταση υπήρξε στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, όταν ομάδα εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση διέκοψε την ομιλία του Γιάννη Μιχελάκη.

Κρατώντας πανό άρχισαν να φωνάζουν “όχι απολύσεις και περικοπές, έχουμε ανάγκη απο δουλειές” και ζήτησαν από τον υπουργό Εσωτερικών να μην υπάρξει άλλη κινητικότητα.

Ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να κάνει διάλογο. “Ξέρω πολύ καλά τι είναι διάλογος και τι είναι σόου. Για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης και των δελτίων των 8 θα έπρεπε να παίξουν τα πλάνα… Αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος. Το φίδι του φασισμού και του ναζισμού θέλει ένα κόρφο για να τραφεί”, τους είπε.

Τότε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπάλλου, κατηγόρησε τον υπουργό ότι “ταυτίζει τους αγώνες των εργαζομένων με το φασισμό”. “Παραποιείτε τα λόγια μου”, απάντησε ο κ. Μιχελάκης και παρά τις παραινέσεις του προέδρου της ΕΝΠΕ, Γιάννη Σγουρού, να χαμηλώσουν οι τόνοι, οργισμένος κατέβηκε από το βήμα λέγοντας ότι δεν συνεχίζει την ομιλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μιχελάκης: Προσχεδιασμένο από κομματικούς μηχανισμούς το επεισόδιο

«Την ώρα που ο τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες», δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης «Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς. Όσον αφορά την προσπάθεια παραποίησης των όσων είπα, θεωρώ ότι είναι ανάξια κάθε σχολιασμού», δηλώνει ο υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαίνει εισαγγελέας σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς

“Δεν υπάρχει σχέδιο για πρόωρες εκλογές, σκοπός μας να εξαντλήσουμε την τετραετία”

Μιχελάκης: Ζήτησε έρευνα για μίζες στις λαϊκές

Απίστευτο! Υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών έχει προφυλακιστεί στις ΗΠΑ για ποινικό αδίκημα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε