Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΚΑΪ! Το “ΠαραμΙΘΑΚΗ” που άναψε φωτιές

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΚΑΪ! Το “ΠαραμΙΘΑΚΗ” που άναψε φωτιές
Φωτογραφία από Twitter / @skaigr

Ο πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΚΑΪ καλά κρατεί. Και ανήμερα του διαγγέλματος στην Ιθάκη προστέθηκε ένα ακόμη επεισόδιο…

Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε διάγγελμα από την Ιθάκη για το τέλος των μνημονίων και η σκληρή κόντρα μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και του ΣΚΑΪ επανήλθε στο προσκήνιο.

ΣΥΡΙΖΑ vs ΣΚΑΪ, επεισόδιο… χάσαμε το μέτρημα!

Ήταν δύο μέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε λόγο για καρατομήσεις μετά την εθνική τραγωδία.

Λίγη ώρα μετά, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αλλά και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοινώσεις γεμάτες οργή ανακοίνωναν εμπάργκο στελεχών του κόμματος και της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ, με τον σταθμό να απαντά σε ίδιους υψηλούς τόνους.

Ούτε ένα μήνα αργότερα τα… τσεκούρια του πολέμου ξεθάφτηκαν ξανά.

Αφορμή, ένα tweet που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ στο Twitter. Το tweet είχε να κάνει με ένα άρθρο για τον επικείμενο ανασχηματισμό, ωστόσο στο τέλος της ανάρτησης είχε προστεθεί το ειρωνικό hashtag “#ΠαραμΙΘΑΚΗ”!

Ένα hashtag που καθόλη την διάρκεια της ημέρας είναι “καρφωμένο” στις πρώτες θέσεις των trends, με τα σχόλια για το διάγγελμα στην Ιθάκη να είναι… κάθε άλλο παρά κολακευτικά.

Η σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή αυτή την ανάρτηση, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Η συνοδεία της ανάρτησης στο twitter του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ περί πληροφοριών για ανασχηματισμό, με το hashtag «παραμΙθάκη» δικαιώνει, για άλλη μια φορά, την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις εκπομπές του. Δεν είναι ενημερωτικό κανάλι, αλλά βραχίονας της Ν.Δ. και των πληρωμένων τρολ της“.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ανάρτηση… εξαφανίστηκε!

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

ΣΚΑΪ

Λίγο αργότερα, ένα νέο tweet αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στο οποίο γίνεται διόρθωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “ΔΙΟΡΘΩΣΗ @skaigr Το συγκεκριμένο άρθρο εκ παραδρομής δημοσιεύθηκε στο twitter με λάθος hashtag #ανασχηματισμός #Ιθάκη“.

Στο… διορθωτικό tweet, το hashtag “#ΠαραμΙΘΑΚΗ” έχει αντικατασταθεί από το hashtag “Ιθάκη”…

Δείτε τη νέα ανάρτηση του ΣΚΑΪ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις