Πέμπτη, 23 Μαΐ
27oC Αθήνα

Eξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Eξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Εξιτήριο πήρε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Η ξαφνική περιπέτεια υγείας για τον Πέτρο Τατσόπουλο πήρα αίσιο τέλος. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ο ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες». Ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (01.10.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

https://youtu.be/n-A1wqyC_3Q

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές, λέγοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν τόσο κρίσιμη που η εγχείρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναισθησία του ασθενούς!

«Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά», είχε αποκαλύψει ο κ. Λυμπεριάδης, λέγοντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο Ιπποκράτειο με πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις