Πολιτική

Εξώδικο Αυγενάκη στο Documento: “Πρόκειται για σκευωρία”

Με εξώδικο στην εφημερίδα Documento "απάντησε" ο Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως τα όσα του αποδίδονται είναι συκοφαντικά.

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο και –φυσικά- αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το πρωτοσέλιδο

Με τίτλο «ΝΔ – Gate με πρωταγωνιστή τον γραμματέα», το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει καταγραφεί από τον κοριό σε νόμιμες συνακροάσεις, να μιλά με καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού.

«Οι συνακροάσεις που καίνε τον Λευτέρη Αυγενάκη. Εγκληματική διαπλοκή και ρουσφέτια σε ποινικούς», έγραφε στη εφημερίδα στον υπότιτλο.

Η (νέα) αντίδραση

«Σιαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια», αναφέρει σε tweet του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεύει το μήνυμα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή αναφέρει: «Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξώδικου προς του Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας Documento και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας. Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα – Καμμένου – Βαξεβάνη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 35