Πολιτική

Εξώδικο Αυγενάκη στο Documento: “Πρόκειται για σκευωρία”

Με εξώδικο στην εφημερίδα Documento "απάντησε" ο Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως τα όσα του αποδίδονται είναι συκοφαντικά.

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο και –φυσικά- αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το πρωτοσέλιδο

Με τίτλο «ΝΔ – Gate με πρωταγωνιστή τον γραμματέα», το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει καταγραφεί από τον κοριό σε νόμιμες συνακροάσεις, να μιλά με καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού.

«Οι συνακροάσεις που καίνε τον Λευτέρη Αυγενάκη. Εγκληματική διαπλοκή και ρουσφέτια σε ποινικούς», έγραφε στη εφημερίδα στον υπότιτλο.

Η (νέα) αντίδραση

«Σιαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια», αναφέρει σε tweet του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεύει το μήνυμα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή αναφέρει: «Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξώδικου προς του Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας Documento και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας. Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα – Καμμένου – Βαξεβάνη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8