Πολιτική

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη μετά το μπαράζ εμπρησμών κι επιθέσεων! Έρχονται μέτρα

Η βόμβα στην Πολυτεχνειούπολη αλλά και τα τελευταία, πολλά περιστατικά με μπαράζ εμπρησμών και επιθέσεων έχουν θορυβήσει την ΕΛ.ΑΣ.. Γι’ αυτό και έγινε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Λίγη ώρα αφού βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, γεμάτος καρφιά, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου, έγινε γνωστό πως στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έγινε έκτακτη σύσκεψη του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με επιτελείς της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Με φόντο τις εξελίξεις στα Εξάρχεια και τα εκτεταμένα περιστατικά των τελευταίων ημερών, με επιθέσεις σε τράπεζες αλλά και μετά το μπαράζ εμπρησμών (σ.σ. στο Κολωνάκι και τη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα οι πιο πρόσφατες), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατική συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις και τον τρόπο αντίδραση.

Η σύσκεψη αφορούσε, κυρίως, τη λήψη έκτακτων μέτρων, καθώς προκαλεί προβληματισμό όχι μόνο το μπαράζ επιθέσεων και εμπρησμών αλλά και η αποκεντρωμένη δράση των αναρχικών ομάδων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο