Πολιτική

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη μετά το μπαράζ εμπρησμών κι επιθέσεων! Έρχονται μέτρα

Η βόμβα στην Πολυτεχνειούπολη αλλά και τα τελευταία, πολλά περιστατικά με μπαράζ εμπρησμών και επιθέσεων έχουν θορυβήσει την ΕΛ.ΑΣ.. Γι’ αυτό και έγινε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγη ώρα αφού βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, γεμάτος καρφιά, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου, έγινε γνωστό πως στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έγινε έκτακτη σύσκεψη του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με επιτελείς της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Με φόντο τις εξελίξεις στα Εξάρχεια και τα εκτεταμένα περιστατικά των τελευταίων ημερών, με επιθέσεις σε τράπεζες αλλά και μετά το μπαράζ εμπρησμών (σ.σ. στο Κολωνάκι και τη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα οι πιο πρόσφατες), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατική συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις και τον τρόπο αντίδραση.

Η σύσκεψη αφορούσε, κυρίως, τη λήψη έκτακτων μέτρων, καθώς προκαλεί προβληματισμό όχι μόνο το μπαράζ επιθέσεων και εμπρησμών αλλά και η αποκεντρωμένη δράση των αναρχικών ομάδων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στα εγκαίνια έργων αναβάθμισης στον Κεραμεικό: «Εδώ ξανασυναντιόμαστε με τη Δημοκρατία που αντέχει 2.500 χρόνια μετά»
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, επισημαίνοντας ότι διατίθενται 350 εκατομμύρια ευρώ για περισσότερα από 100 διαφορετικά έργα
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια για τα έργα αναβάθμισης των υποδομών στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού
Σπύρος Χαλβατζής: Το τελευταίο «αντίο» στο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ – Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Στο προαύλιο του ΣΦΕΑ για το ύστατο «χαίρε» στον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ - Κουτσούμπας, πολιτικοί και σύντροφοι στην τελετή - Με την κόκκινη σημαία και τον «Ριζοσπάστη» το φέρετρό του
Σπύρος Χαλβατζής, ΚΚΕ, πολιτική κηδεία
Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Μαρινάκη για το «δορυφόρος του Τσίπρα»: «Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις Πάνα» – «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιστρέφει τα πυρά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον χαρακτηρίζει «λαγό» της κυβερνητικής ατζέντας για το επίδομα ανεργίας
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα» – Η δήλωση Πάνα για τις συνεργασίες που άναψε φωτιές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «διαβάζει» τη δήλωση του βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη για την ΕΛΑΣ ως άνοιγμα - «Κάλυψε το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει»
Απόστολος Πάνας
Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Στημένη» αντιπαράθεση, θυμίζει αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό
Σφοδρή κριτική από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για μισθούς, επίδομα ανεργίας και αξιολόγηση στο Δημόσιο - «Η οικονομία σας αντέχει δισεκατομμύρια για το μεγάλο κεφάλαιο»
Τσίπρας, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης