Πολιτική

Έκτακτο μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις φωτιές

Έκτακτο μήνυμα για τις πυρκαγιές που καίνε σε πολλά μέτωπα θα απευθύνει στις 21.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο πρωθυπουργός πήγε στην Ηλεία, όπου πολλές περιοχές έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ στη συνέχεια πήγε στο Βαρυμπόμπη, περνώντας και από το κτήμα Τατοΐου, ενώ κατέληξε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι όπου ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 21.30 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα ενημερώσει αναλυτικά για τα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τις δυνάμεις που επιχειρούν σε κάθε σημείο της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13