Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Ειρωνική ανάρτηση για τον Χρήστο Σπίρτζη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ειρωνική ανάρτηση έκανε η Έλενα Ακρίτα, ενώ συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στρέφοντας «φαρμακερά βέλη» προς τον Χρήστο Σπίρτζη.

Η Έλενα Ακρίτα, ειρωνεύεται στην ανάρτησή της τον Χρήστο Σπίρτζη, γράφοντας:

«87 υπογραφές κατέθεσε ο Στεφανος Κασσελάκης. Ο Χ. Σπιρτζης θα προτείνει από 86 υπογραφές και πάνω, να απορρίπτονται οι υποψήφιοι για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε «κόντρα» με τον Χρήστο Σπίρτζη, όπως τότε με την ανάρτηση που είχε κάνει η κυρία Ακρίτα και προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 45
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 94