Πολιτική

Ελένη Αυλωνίτου: Συγγνώμη για την… π@@@ιά! – video

Συγγνώμη, λάθος, είπε, ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε η λεκτική ρουκέτα της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της χρονολόγιο στο Facebook, η Ελένη Αυλωνίτου παραδέχεται το φραστικό της ατόπημα απέναντι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που επέφερε και το… άδειασμά της ακόμα κι απ’ το ίδιο της το κόμμα, αν και όχι με την απαιτούμενη σφοδρότητα.

Στη δήλωσή της στο διαδίκτυο, η αθυρόστομη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής (σ.σ. ορθογραφία και σύνταξη δική της):

Λυπάμαι βαθύτατα γιά τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική επομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης.

Ας θυμηθούμε (στο 0′:40”) την απίστευτη ατάκα της Ελένης Αυλωνίτου για την…  π@@@ιά:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21