Πολιτική

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Σταύρος Ψυχάρης

Ενώπιον του ανακριτή για τις απολογίες της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος βρέθηκε σήμερα ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.

Ο κ. Ψυχάρης κλήθηκε σε απολογία για φοροδιαφυγή ύψους περίπου 48 εκ ευρώ. Μετά την ολιγόλεπτη απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6