Πολιτική

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για το χθεσινό (24/4/24) επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

floros

Και συμπλήρωσε:

«Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου».

floros

Σύμφωνα με την δικηγόρο του δεν υπήρξε γρονθοκόπημα στο επεισόδιο που έγινε χθες (24/4/24) στη Βουλή.

Όπως είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
47
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6