Πολιτική

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για το χθεσινό (24/4/24) επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

floros

Και συμπλήρωσε:

«Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου».

floros

Σύμφωνα με την δικηγόρο του δεν υπήρξε γρονθοκόπημα στο επεισόδιο που έγινε χθες (24/4/24) στη Βουλή.

Όπως είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «φάντασμα» της ακυβερνησίας μετά τις εκλογές και η ανησυχία του ΠτΔ – Τα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών
«Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει το ενδιαφέρον για την πολιτική σταθερότητα και θα ήταν θεσμικά μυωπικό, ίσως και ανεύθυνο να αποφύγει να επισημάνει τον κίνδυνο της αστάθειας»
Κωνσταντίνος Τασούλας 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου