Πολιτική

“Έλιωσε” το Ηράκλειο με το πιτσιρίκι που φίλησε ο Τσίπρας και… γαργαλιόταν! video

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην επαρχία πριν τις επερχόμενες εκλογές έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή, 24.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, ωστόσο απόψε, Πέμπτη 23.05.2019, το πρόγραμμα είχε… Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στην Κρήτη, σε μια ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ όσα έγιναν) στην οποία εμφανίστηκε φορώντας το παραδοσιακό κρητικό σαρίκι, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη.

Τσίπρας

Το παρών έδωσαν και οι… Κρητικοί υπουργοί οι οποίοι αποθεώθηκαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα ονόματά τους (σ.σ. Σταθάκης, Ξανθός, Πολάκης), ωστόσο την παράσταση έκλεψε μια… πιτσιρίκα!

Όπως συνηθίζει ο πρωθυπουργός, στο τέλος της ομιλίας του υποδέχτηκε στην σκηνή δύο παιδάκια, τα οποία του έδωσαν από μία ανθοδέσμη.

Ο πρωθυπουργός τα πήρε από το χέρι και μαζί χαιρετούσαν τον κόσμο, ενώ στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αγκάλιασε το κοριτσάκι και του έδωσε ένα… φιλάκι στο λαιμό, με την μικρή να γαργαλιέται και να γίνεται για λίγο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

tsipras mikrh tsipras mikrh

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (σ.σ. μετά το 56.50)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η μάχη για τις υποκλοπές: Το σχέδιο της ΝΔ για να «μπλοκάρει» την Εξεταστική που προτείνει το ΠΑΣΟΚ
«Οι πολίτες τοποθετήθηκαν με την ψήφο τους και, από εκεί και πέρα, η δικαστική του διερεύνηση προχωράει» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Ολομέλεια της Βουλής
Η Μαρία Καρυστιανού, η Ελπίδα της Δημοκρατίας, η διακήρυξη 20 σημείων και το σόου από Αυγερινό και Μουτσάτσου
Η μητέρα της Μάρθης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το πολιτικό εγχείρημά της, με αιχμές κατά του «κατεστημένου», αναφορές σε «παρακράτος» και κεντρικό αφήγημα τη Δικαιοσύνη, τα Τέμπη και την «αφύπνιση της κοινωνίας»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 96
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή