Πολιτική

“Έλιωσε” το Ηράκλειο με το πιτσιρίκι που φίλησε ο Τσίπρας και… γαργαλιόταν! video

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην επαρχία πριν τις επερχόμενες εκλογές έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή, 24.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, ωστόσο απόψε, Πέμπτη 23.05.2019, το πρόγραμμα είχε… Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στην Κρήτη, σε μια ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ όσα έγιναν) στην οποία εμφανίστηκε φορώντας το παραδοσιακό κρητικό σαρίκι, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη.

Τσίπρας

Το παρών έδωσαν και οι… Κρητικοί υπουργοί οι οποίοι αποθεώθηκαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα ονόματά τους (σ.σ. Σταθάκης, Ξανθός, Πολάκης), ωστόσο την παράσταση έκλεψε μια… πιτσιρίκα!

Όπως συνηθίζει ο πρωθυπουργός, στο τέλος της ομιλίας του υποδέχτηκε στην σκηνή δύο παιδάκια, τα οποία του έδωσαν από μία ανθοδέσμη.

Ο πρωθυπουργός τα πήρε από το χέρι και μαζί χαιρετούσαν τον κόσμο, ενώ στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αγκάλιασε το κοριτσάκι και του έδωσε ένα… φιλάκι στο λαιμό, με την μικρή να γαργαλιέται και να γίνεται για λίγο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

tsipras mikrh tsipras mikrh

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (σ.σ. μετά το 56.50)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 12
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71