Πολιτική

Έλληνες στρατιωτικοί: Τουρκική απάντηση – πρόκληση στον Γιούνκερ! “Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν παίρνει εντολές από κανέναν”!

- Οι Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει να απελευθερωθούν άμεσα - Αυτό είπε στην ελληνική Βουλή ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η τουρκική προκλητικότητα... χτύπησε κόκκινο! - Ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε άμεσα - Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως η Τουρκία δεν θα δεχθεί εντολές από κανέναν - Αποκαλύπτεται το χρονικό της ημέρας της σύλληψης - Πώς αποφεύχθηκε ένα αιματηρό επεισόδιο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή. Και αφορούν στους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται σε τουρκικά χέρια από την 1η Μαρτίου του 2018.

[read4more]

Η αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης της Τουρκίας στα λεγόμενα του Γιούνκερ ήταν έντονη! Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η απάντησή του ήταν η εξής… απλή και ξεκάθαρη: “Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν παίρνει εντολές από κανέναν“!

Το τουρκικό dirilispostasi.com αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν, ζήτησε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν λόγω παραβίασης των συνόρων.

Το αίτημα του Γιούνκερ απαντήθηκε άμεσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Αμπντουλχαμίντ Γκιουλ που στην δήλωσή του τόνισε: “Κανείς δεν μπορεί να δίνει εντολές στην τουρκική Δικαιοσύνη”».

Δείτε το επίμαχο δημοσίευμα

Έλληνες στρατιωτικοί

Έλληνες στρατιωτικοί: Τι είπε ο Γιούνκερ

Νωρίτερα, στην ομιλία του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όμως έστειλε και ένα αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα. Όχι μόνο καταδικάζοντας την προκλητικότητά στο Αιγαίο. Αλλά και για την απαράδεκτη ομηρεία των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

Click4more: Αποκάλυψη για τον Έβρο – Πως αποφεύχθηκε ένα αιματηρό επεισόδιο με τους Τούρκους – Γιατί δεν έπεσαν πυροβολισμοί

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Τουρκία συνεχίζει να κάνει παράνομα πράγματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Σε πρόσφατη συνάντηση με Ερντογάν στη Βάρνα της Βουλγαρίας του θυμίσαμε την υποχρέωση να σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο. Μην ξεχνάμε και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Να μη μου λένε ότι η παρουσία των δύο στην Τουρκία αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας. Πρέπει οπωσδήποτε να απελευθερωθούν».

Πηγή: dirilispostasi.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ακρίβεια, διαφθορά και θεσμούς – Ειδικές αναφορές στα προβλήματα της Λέσβου, του πρωτογενούς τομέα, του μεταφορικού ισοδύναμου και της δημόσιας υγείας
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
32
Κύμα παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά και άλλα 5 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
Οι παραιτηθέντες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ένα κόμμα όπου, όπως αναφέρουν, «η μειοψηφία επιδιώκει να καταστρατηγήσει τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις»
Αναστασία Σαπουνά 8
Ο Στέφανος Κασσελάκης «τρολάρει» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραιτούνται – «Να σας γράψω συστατική επιστολή για τον ιδιωτικό τομέα»
Με καυστική διάθεση σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές του κόμματος να παραιτούνται...
Ο Στέφανος Κασσελάκης 17