Πολιτική

Ελληνικό: “Πυρετός” επαφών του Άδωνι Γεωργιάδη για την επένδυση

Συνεχίζονται οι επαφές του νέου υπουργού Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με δημάρχους για την επιτάχυνση των έργων για την επένδυση στο Ελληνικό.

Συνεχίστηκαν και σήμερα, Πέμπτη 11.07.2019, οι συζητήσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με δημάρχους για την επιτάχυνση της επένδυσης στο Ελληνικό. Ο υπουργός συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, και με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, στο πλαίσιο των επαφών του.

Οι δηλώσεις για το Ελληνικό

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τους δημάρχους της Γλυφάδας και του Αλίμου, σε συνέχεια της χθεσινής μου συνάντησης με τον δήμαρχο του Ελληνικού, για να ενημερωθώ σφαιρικά για τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό. Κοινή βούληση όλων είναι να την κάνουμε να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει και να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών και κυρίως των πολιτών των όμορων δήμων».

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Παπανικολάου και Κονδύλης ανέφεραν:

Γ. Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε τον υπουργό για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και όλων των δήμων που συνορεύουν με την επένδυση στο Ελληνικό, είναι προτεραιότητα για όλους μας».

Αν. Κονδύλης: «Η επένδυση στον μητροπολιτικό πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και για τις πόλεις μας που πρέπει να το κερδίσουμε. Το μεγάλο αυτό στοίχημα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και πάρα πολλά ζητήματα τα οποία από κοινού με την Πολιτεία, με τον υπουργό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την εθνική οικονομία, για τις πόλεις μας και για την ίδια την επένδυση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εκτός κυβέρνησης Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Βαρτζόπουλος – Μαργαρίτης Σχοινάς και Μακάριος Λαζαρίδης στο Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Τουρνάς στο Πολιτικής Προστασίας
Στις 12:30 οι επίσημες ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη
Οι Λαζαρίδης, Σχοινάς και Τουρνάς που μπαίνουν στην κυβέρνηση 10
Μαρία Καρυστιανού: Εντολή συγκάλυψης στη Λάρισα, δόλιος ελιγμός η αποχή της πρόεδρου από τη δίκη των «χαμένων» βίντεο των Τεμπών
«Η εκκίνηση της σε άγνωστο χρόνο ξανά από την αρχή, δεν ήταν μια πράξη ευθιξίας, αλλά ένας δόλιος ελιγμός, στερούμενος νομικού ερείσματος» αναφέρει
Μαρία Καρυστιανού 13
Γιώργος Φλωρίδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο του δικαστηρίου
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι η νέα δικογραφία ήρθε χθες το απόγευμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μόλις την υπογράψει η δικογραφία θα πάει στην Βουλή, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης 34