Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ η προστατευόμενη μάρτυρας “Κελέση”

Προανακριτική Σαράφης
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η “Αικατερίνη Κελέση” θα εξεταστεί από την Προανακριτική Επιτροπή την ερχόμενη Δευτέρα, στις 20.00. Λίγο νωρίτερα, θα καταθέσει ο “Μάξιμος Σαράφης”.

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22.02.2020) η προστατευόμενη μάρτυρας με το κωδικό όνομα “Αικατερίνη Κελέση”. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η “Αικατερίνη Κελέση” επικοινώνησε αρχικά με την υπηρεσία προστασίας μαρτύρων, στο πλαίσιο και του εντάλματος της βίαιης προσαγωγής που είχε εκδοθεί, και στη συνέχεια εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ. 

Click4more: “Σαράφης”: Εμφανίστηκε και καταθέτει “όπως επιθυμεί”! Όλο το παρασκήνιο

Η ΓΑΔΑ επικοινώνησε με την Προανακριτική Επιτροπή και αποφασίστηκε να γίνει η κλήτευση και η εξέταση της το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24.02.2020), στις 20.30.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, την ίδια ημέρα, στις 16.00 αναμένεται να καταθέσει ο “Μάξιμος Σαράφης”, ο οποίος μετέβη χθες στη ΓΑΔΑ.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της “Κελέση”

Πριν από λίγες ημέρες, σε δήλωση της, η μάρτυρας “Κελέση” είχε τονίσει: “Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις