Πολιτική

Εμβολιασμός 30-39: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προτροπή να εμβολιαστούν και να θωρακιστούν απέναντι στην πανδημία απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, μέσω της οποίας κλείνουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού οι ηλικίες 30 έως 39 ετών.

«Από σήμερα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι συμπολίτες μας ετών 30-39! Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας. Εμβολιαζόμαστε! https://emvolio.gov.gr» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Intime / Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85