Πολιτική

Ένας πικραμένος πατέρας αφηγείται

Η μοίρα είναι σκληρή. Και η εκδίκηση κρύα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τα 90, αειθαλής και πάντα διαυγής, εξαιρετικός αναλυτής και μηδενικός πολιτικός τρέχει να σώσει τη φήμη και το παιδί του. Με χορηγούς το ΒΗΜΑ και το ΜΕGA. Πως αλλάζουν οι καιροί!

Σαν σήμερα στο προηγούμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών επί δικής του πρωθυπουργίας απεπέμφθη ο Α. Σαμαράς. Δεκαέξι χρόνια μετά η οικογένεια είναι εκτός με πολιτικό και οικογενειακό αδιέξοδο. Συμπονούμε τον πατέρα, θαυμάζουμε τον ηλικιωμένο άνθρωπο, σχολιάζουμε τον πολιτικό .

Και ο…αποστάτης Σαμαράς θα κάνει καλά Χριστούγεννα.

 

Kώστας Ταλίκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η απουσία Καραμανλή και η απάντηση στην επιστολή των 10
Ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει κριτική στη αντιπολίτευση, στην οποία προσάπτει ότι αποκλειστικός της στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10
Σκληρή επίθεση Ανδρουλάκη σε ΝΔ: «Μούφα δημοσιογράφος ο Κατακουζηνός σε επιχείρηση πολιτικής δολοφονίας μου»
«Δεν μπορεί να είναι στη θέση μου ο Μητσοτάκης. Διότι εγώ ούτε οργάνωσα το παρακράτος του predator, ούτε το παρακράτος των υποκλοπών, ούτε με εκβιάζει ο Ντίλιαν, ούτε με εκβιάζει ο ανιψιός μου»
O Νίκος Ανδρουλάκης 21
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8