Πολιτική

Ένας πικραμένος πατέρας αφηγείται

Η μοίρα είναι σκληρή. Και η εκδίκηση κρύα.

Κι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τα 90, αειθαλής και πάντα διαυγής, εξαιρετικός αναλυτής και μηδενικός πολιτικός τρέχει να σώσει τη φήμη και το παιδί του. Με χορηγούς το ΒΗΜΑ και το ΜΕGA. Πως αλλάζουν οι καιροί!

Σαν σήμερα στο προηγούμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών επί δικής του πρωθυπουργίας απεπέμφθη ο Α. Σαμαράς. Δεκαέξι χρόνια μετά η οικογένεια είναι εκτός με πολιτικό και οικογενειακό αδιέξοδο. Συμπονούμε τον πατέρα, θαυμάζουμε τον ηλικιωμένο άνθρωπο, σχολιάζουμε τον πολιτικό .

Και ο…αποστάτης Σαμαράς θα κάνει καλά Χριστούγεννα.

 

Kώστας Ταλίκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας: Το Πυροβολικό εισέρχεται στη νέα εποχή με την «Ατζέντα 2030»
«Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας. Ένα Όπλο το οποίο εισέρχεται στη νέα εποχή με την "Ατζέντα 2030" και θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα ολιστική αρχιτεκτονική Άμυνας»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας