Πολιτική

Ενδοκυβερνητική κόντρα για τη… γραβάτα του Καμμένου! “Καρφιά” Ξυδάκη

«Προχωρήσαμε σε μία επώδυνη διαπραγμάτευση και συνεχίζουμε», δήλωσε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup και σημείωσε ότι η Ελλάδα έλαβε το βέλτιστο που μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο συσχετισμό στην Ευρώπη. Ωστόσο είχε κι ένα... καρφί για τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο.

«Από το μνημόνιο θα βγούμε, από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που επιβάλλεται στα μεγάλα κράτη και στα μικρά, δεν ξέρω – είναι συμβατικές υποχρεώσεις», είπε ο κ. Ξυδάκης στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και του Γιώργου Αλοίμονου, στον Flash 96,0 F.M.

«Με αυτές τις συνθήκες, με μεγάλη απώλεια του ΑΕΠ, πρέπει να δούμε πως θα ανατάξουμε την παράγκα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μεγάλη ιστορική δοκιμασία, τονίζοντας: «Πολύ δύσκολες οι στιγμές για να πανηγυρίζεις ή να πέφτεις στην απόλυτη κατάθλιψη και την αδράνεια. Όλοι είμαστε πιο σοβαροί, με μια βαριά εμπειρία».

Τέλος και κληθείς να σχολιάσει το tweet του υπουργού Πάνου Καμμένου με την γραβάτα, ο κ. Ξυδάκης μίλησε για αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά… Αν μη τι άλλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε… χαρούμενος ή/και ικανοποιημένος από την εξήγηση του υπουργού Άμυνας και αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6