Πολιτική

Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι του Πειραιά ζητά ο Μώραλης

Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, μετά τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει η συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων, ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε συνάντηση που είχε μαζί και στο πλαίσιο επαφών του με τους νέους υπουργούς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία έθεσα στον κύριο υπουργό τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στην πόλη μας η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων η οποία αγγίζει το 50%, καθώς και η συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μώραλης.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η αντιμετώπιση του παραεμπορίου και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου αυτό το διαχρονικό φαινόμενο να εξαλειφθεί, αλλά και το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Ο κ. Μώραλης είπε ότι ο Πειραιάς είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας μας, χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης και είναι ανάγκη να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη. και τόνισε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης του έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες: «Αυτόνομη πορεία και στόχος η πρώτη θέση»
Ο Νίκος Νυφούδης ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν συζητά συμπράξεις με ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ, απευθύνει κάλεσμα σε προοδευτικούς πολίτες και προαναγγέλλει πρόγραμμα διακυβέρνησης
Αλέξης Τσίπρας
Email gate: Απολογήθηκαν η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην ΓΓ Εσωτερικών και δυο «γαλάζια» στελέχη με αλληλοκαρφώματα  
Όπως υποστήριξε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η λίστα που έλαβε από τον συγκατηγορούμενο της, Νίκο Θεοδωρόπουλο, θεωρούσε ότι είναι εγκεκριμένη και σεβόμενη το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 6