Πολιτική

Ένωση Κεντρώων σε Καρρά: Δώσε πίσω την έδρα

«O κ. Καρράς μας είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από την Ένωση Κεντρώων. Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Γ. Καρρά, με την οποία τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και του ζητά να παραδώσει την έδρα.

«Του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα. Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα, ποιος δάχτυλος υπάρχει» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55