Πολιτική

Ενόχληση στην Αθήνα από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις Ζάεφ – Στον πάγο τα μνημόνια με την Β. Μακεδονία;

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανάρτηση του Ζόραν Ζάεφ με την οποία αποκαλούσε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του σκέτο Μακεδονία.

Η Αθήνα εξέφρασε την ενόχλησή της και δια της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη και σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν ήταν η μόνη πρόκληση υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μετατεθεί η ψήφιση των μνημονίων με την Βόρεια Μακεδονία από τον Ιούλιο που είχε προγραμματιστεί, για το φθινόπωρο.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος στην κυβέρνηση και για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό που δεν θα είναι προς όφελος της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος