Πολιτική

Ένταση στην Ολομέλεια – Αποχώρησε η Χρυσή Αυγή

Αποχώρησε από την Ολομέλεια η Χρυσή Αυγή επειδή απορρίφθηκε το αίτημά της να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα τέσσερα χρόνια από την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο στα γραφεία του κόμματός της.

Θύματα της δολοφονικής αυτής επίθεσης ήταν οι Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης.

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε με την έναρξη της συνεδρίασης σε ένδειξη συλλυπητηρίων προς τις οικογένειες να τηρηθεί ενος λεπτού σιγή.
Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε πως εκείνη την ημέρα οεκφράζοντας το σύνολο των κομμάτων είχαμε εκφράσει ως Βουλή της συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και είχαμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα. Αλλά για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πρέπει να ρωτήσω το Σώμα.
Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δημαράς δήλωσε όχι όπως και ο εισηγητής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.
Αρνητική ήταν η ψήφος και των υπολοίπων κομμάτων με αποτέλεσμα να απορριφθεί το αίτημα της τήρησης ενός λεπτού σιγής.
Τότε η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαξίμου με τους αγρότες: Σκληρή στάση σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας και μήνυμα στον Καραμανλή με αναφορές στο «πακέτο Χατζηγάκη»
«Να δούμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών περιορισμών τι θα κάνουμε. Αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το λάθος που κάναμε σε άλλες εποχές»
Αγρότες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου 8
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης