Πολιτική

Εντολή Μιχελάκη: Να γίνει έρευνα στον Δήμαρχο Σκύδρας για εμπλοκή του σε στημένο αγώνα

Την παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, προκάλεσε η καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Δήμαρχος Σκύδρας, Γιώργος Χοϊδης, έδωσε από τα ταμεία του δήμου 5 εκατομμύρια δραχμές το 1999 στην ομάδα του Άετού Σκύδρας με σκοπό την εξαγορά ποδοσφαιρικού αγώνα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Μιχελάκης απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Αθανάσιο Καρούντζο με την οποία ζητά να προβεί άμεσα διερεύνηση των καταγγελιών αυτών και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχελάκης στο ANSA: Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή από απόγνωση

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι με Μιχελάκη – “Κάνετε show για τα κανάλια”, τους είπε (VIDEO)

Μπαίνει εισαγγελέας σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς

“Δεν υπάρχει σχέδιο για πρόωρες εκλογές, σκοπός μας να εξαντλήσουμε την τετραετία”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα