Πολιτική

Επεισόδια σε ομιλία του Μουζάλα! Ατάραχος άναψε τσιγάρο! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του Γιάννη Μουζάλα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Διαδηλωτές φώναζαν διαρκώς συνθήματα και δεν επέτρεπαν στον υπουργό να μιλήσει, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνος αποκάλεσε έναν από αυτούς "ανόητο".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ένταση στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ήταν διάχυτη. Δεκάδες συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εμποδίζοντας την ομιλία του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο υπουργός δεν φάνηκε να… ενοχλείται και μάλιστα άναψε και τσιγάρο!

Μάλιστα, σύμφωνα με το seleo.gr, κάποια στιγμή ένας από τους συγκεντρωμένους φώναξε το εξής: “Μην τον ακούτε αυτόν δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του”. Τότε, ο Γιάννης Μουζάλας φέρεται να πάντησε: “Θέλω να μ’ ακούσεις, 27 χρόνια ασχολούμαι με τους πρόσφυγες ανόητε“, ενώ λίγο αργότερα τον αποκάλεσε και “βλάκα”, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο site.

Δείτε βίντεο από την στιγμή της έντασης, που δημοσιεύει το press724.gr

Φωτό: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Το μήνυμα στην Τουρκία
Στο μέτωπο της ενέργειας, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι προς την άνοιξη του 2027 αναμένεται η πρώτη ερευνητική γεώτρηση της ExxonMobil για φυσικό αέριο
Κυριάκος Μητσοτάκης 96