Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επεισόδιο μεταξύ Χρυσής Αυγής και Βούτση! “Ο Κασιδιάρης δρόσισε τη Δούρου…”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ξεπέρασε κάθε ανοχή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης που μιλώντας από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στο επεισόδιο που είχε προκαλέσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη προσπάθησε να το απαξιώσει.

Πρόκειται για το επεισόδιο κατά το οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώτα μπουγέλωσε την τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη. “Το κάνετε μείζον θέμα επειδή την “δρόσισε”, είπε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, κάνοντας έξαλλο τον πρόεδρο της Βουλής.

Ο Νίκος Βούτσης, από το βουλευτικό έδρανο μετά το τέλος της ομιλίας του βουλευτή ζήτησε τον λόγο και εξέφρασε την αποδοκιμασία του λέγοντας πως “εάν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων που έγιναν επί τρία χρόνια αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το “δρόσισμα του νερού” το ελάχιστο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι πρέπει να είναι απόλυτη η αποδοκιμασία της Βουλής”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αντέδρασε λέγοντας πως “δεν έχει καταδικάσει μία φορά ο Πρόεδρος τις αριστερές επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής…”. Ο Νίκος Βούτσης πήρε εκ νέου τον λόγο και είπε “ουδέποτε υπήρξε εγκωμιασμός τέτοιων ενεργειών από βήματος και ρωτήστε τον κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο ότι υπήρξε στην Διάσκεψη των Προέδρων πλήρης αποδοκιμασία για αυτέ στις επιθέσεις. Αλλά μην ψάχνετε να συμψηφίζετε όλη αυτή την σειρά των βίαιων ενεργειών οι οποίες συνεχίζουν. Και ως αντίληψη είναι τεράστιο λάθος. Καταλάβετέ το …”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε