Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»

Άργησε να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να ζητάει να φύγει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών, μεταξύ των οποίων και μία από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάποια στιγμή, ο κύριος Κυρανάκης σηκώθηκε ζητώντας να φύγει καθώς όπως είπε, περίμενε από τις 14.45 την Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα. Όταν το ρολόι έδειξε 15.30 ο κύριος Κυρανάκης είπε ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, τονίζοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις όταν οι βουλευτές είναι παρόντες.

Τελικά 5 λεπτά αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν σε μια εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε για Όσκαρ» και «κρυβόσασταν επί μία ώρα στη Βουλή, ενώ είχαμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ συγκεκριμένη ώρα» τονίζοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να στήσει σόου.

Με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως λέει ψέματα, του είπε ότι είναι «υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας» και ότι δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία να είναι συγκεκριμένη ώρα στη Βουλή.

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ζητήσει συγγνώμη ενώ τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να αποφευχθεί να απαντηθεί η ερώτησή της επειδή «φοβούνταν».

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε πως «υπάλληλος συμφερόντων είστε εσείς και το κομματίδιο που εκπροσωπείτε, εγώ είμαι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης