Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»

Άργησε να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να ζητάει να φύγει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών, μεταξύ των οποίων και μία από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάποια στιγμή, ο κύριος Κυρανάκης σηκώθηκε ζητώντας να φύγει καθώς όπως είπε, περίμενε από τις 14.45 την Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα. Όταν το ρολόι έδειξε 15.30 ο κύριος Κυρανάκης είπε ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, τονίζοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις όταν οι βουλευτές είναι παρόντες.

Τελικά 5 λεπτά αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν σε μια εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε για Όσκαρ» και «κρυβόσασταν επί μία ώρα στη Βουλή, ενώ είχαμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ συγκεκριμένη ώρα» τονίζοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να στήσει σόου.

Με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως λέει ψέματα, του είπε ότι είναι «υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας» και ότι δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία να είναι συγκεκριμένη ώρα στη Βουλή.

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ζητήσει συγγνώμη ενώ τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να αποφευχθεί να απαντηθεί η ερώτησή της επειδή «φοβούνταν».

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε πως «υπάλληλος συμφερόντων είστε εσείς και το κομματίδιο που εκπροσωπείτε, εγώ είμαι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: Έμφαση σε μεσαία τάξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες – Εξετάζεται η μείωση προκαταβολής φόρου
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για αλλαγές στα τεκμήρια, την προκλητικότητα της Άγκυρας και την παράταση της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης
Ο Παύλος Μαρινάκης
Μητσοτάκης: «Εκλογές την άνοιξη του 2027 – Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει ψιλό γαζί τους πολίτες»
Pροανήγγειλε ότι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει αναλυτικότερα τον οικονομικό προγραμματισμό για το επόμενο έτος και το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 33
Το σχέδιο Τσίπρα για τη ΔΕΘ: «Να παράγουμε περισσότερο, να μοιραζόμαστε δικαιότερα, να ζούμε καλύτερα»
Με «έντιμη διακυβέρνηση, δίκαιη ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη - Η σύγκλιση με την Ευρώπη γίνεται ο κεντρικός εθνικός στόχος
Αλέξης Τσίπρας 25
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 226