Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»

Άργησε να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να ζητάει να φύγει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών, μεταξύ των οποίων και μία από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάποια στιγμή, ο κύριος Κυρανάκης σηκώθηκε ζητώντας να φύγει καθώς όπως είπε, περίμενε από τις 14.45 την Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα. Όταν το ρολόι έδειξε 15.30 ο κύριος Κυρανάκης είπε ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, τονίζοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις όταν οι βουλευτές είναι παρόντες.

Τελικά 5 λεπτά αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν σε μια εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε για Όσκαρ» και «κρυβόσασταν επί μία ώρα στη Βουλή, ενώ είχαμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ συγκεκριμένη ώρα» τονίζοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να στήσει σόου.

Με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως λέει ψέματα, του είπε ότι είναι «υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας» και ότι δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία να είναι συγκεκριμένη ώρα στη Βουλή.

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ζητήσει συγγνώμη ενώ τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να αποφευχθεί να απαντηθεί η ερώτησή της επειδή «φοβούνταν».

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε πως «υπάλληλος συμφερόντων είστε εσείς και το κομματίδιο που εκπροσωπείτε, εγώ είμαι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για Ιορδανία: Οι επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους και τόπους λατρείας αποτελούν προσβολή για την κοινή μας ανθρωπιά
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία και να εξαλείψουμε τον φανατισμό, στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο» επισημαίνει ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογικό προσκλητήριο Μητσοτάκη από τα Βριλήσσια: Πολιτικός μονόδρομος η αυτοδυναμία, όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τις επόμενες κάλπες με την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας - «Φανταστείτε να έπρεπε να διαχειριστούμε κρίσεις κάνοντας παζάρια με άλλα κόμματα» - Αιχμές για Τσίπρα και αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης, Βριλήσσια 82
Αιχμηρή απάντηση της Νέας Αριστεράς στην Αχτσιόγλου: «Δεν έβρισκε χρήσιμη ούτε την Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνίδρυσε»
Σφοδρά πυρά κατά της πρώην υπουργού Εργασίας, με αφορμή τις δηλώσεις της για τις πολιτικές της επιλογές και τη στήριξή της στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Έφη Αχτσιόγλου 8
O Σπύρος Κουλκουδίνας απαντά στα δημοσιεύματα για την επιδότηση των 200.000 ευρώ: «Όλα έγιναν νόμιμα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι η επιχειρηματική του δραστηριότητα ήταν γνωστή από το 2019 και ότι η επένδυση προβλεπόταν από το πρόγραμμα
Σπύρος Κουλκουδίνας, ΝΔ 9
Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είχα χρησιμότητα στη Βουλή – Η προσωπικότητα του Τσίπρα έχει βαρύνουσα σημασία
Η απόφαση ένταξης στην ΕΛΑΣ, ο καθοριστικός ρόλος του πρώην πρωθυπουργού και οι αιχμές για το ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών
Έφη Αχτσιόγλου