Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»

Άργησε να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να ζητάει να φύγει

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών, μεταξύ των οποίων και μία από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάποια στιγμή, ο κύριος Κυρανάκης σηκώθηκε ζητώντας να φύγει καθώς όπως είπε, περίμενε από τις 14.45 την Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα. Όταν το ρολόι έδειξε 15.30 ο κύριος Κυρανάκης είπε ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, τονίζοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις όταν οι βουλευτές είναι παρόντες.

Τελικά 5 λεπτά αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν σε μια εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε για Όσκαρ» και «κρυβόσασταν επί μία ώρα στη Βουλή, ενώ είχαμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ συγκεκριμένη ώρα» τονίζοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να στήσει σόου.

Με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως λέει ψέματα, του είπε ότι είναι «υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας» και ότι δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία να είναι συγκεκριμένη ώρα στη Βουλή.

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ζητήσει συγγνώμη ενώ τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να αποφευχθεί να απαντηθεί η ερώτησή της επειδή «φοβούνταν».

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε πως «υπάλληλος συμφερόντων είστε εσείς και το κομματίδιο που εκπροσωπείτε, εγώ είμαι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Παύλος Μαρινάκης: Πλήθος κόσμου και γνωστοί πολιτικοί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου
Με σύνθημα «Ψηλότερα για όλους» ο Παύλος Μαρινάκης στις βασικές πολιτικές του προτεραιότητες τόνισε, μεταξύ άλλων, την στήριξη της οικογένειας, τη θωράκιση της ασφάλειας και τη συνεχή αναβάθμιση της δημόσιας υγείας
Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Παύλου Μαρινάκη
Το συγκινητικό «αντίο» του Νικήτα Κακλαμάνη στην Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: «Σε αποχαιρετώ, αλλά δε σε ξεχνώ»
Στο Α’ Νεκροταφείο, ο πρόεδρος της Βουλής αποχαιρέτησε με προσωπικό λόγο την πρώτη γυναίκα που ανέλαβε το ύπατο κοινοβουλευτικό αξίωμα στην ιστορία της χώρας και έκανε λόγο για μια παρακαταθήκη που θα φωτίζει τη συνέχεια
Νικήτας Κακλαμάνης
Κυριάκος Μητσοτάκης από Νέο Δελχί: Το έργο του IMEC θα αποφέρει οφέλη σε Ινδία και Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους κινδύνους της ΑΙ, προειδοποίησε για συγκέντρωση ισχύος σε λίγες εταιρείες και ανέδειξε IMEC, επενδύσεις, απευθείας πτήσεις και τουρισμό ως αιχμές συνεργασίας με το Νέο Δελχί
Κυριάκος Μητσοτάκης
31
Κόντρα Μάντζου και Λαζαρίδη με φόντο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΑ: «Ποιος κυβερνά τον τόπο τα τελευταία επτά χρόνια;»
Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ολομέλεια για την υπόθεση των φερόμενων «μαϊμού» επιδομάτων, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να θέτει ερωτήματα για την Αναστασία Χατζηδάκη
Δημήτρης Μάντζος 6