Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»

Άργησε να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να ζητάει να φύγει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών, μεταξύ των οποίων και μία από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάποια στιγμή, ο κύριος Κυρανάκης σηκώθηκε ζητώντας να φύγει καθώς όπως είπε, περίμενε από τις 14.45 την Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα. Όταν το ρολόι έδειξε 15.30 ο κύριος Κυρανάκης είπε ότι δε μπορεί να περιμένει άλλο, τονίζοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις όταν οι βουλευτές είναι παρόντες.

Τελικά 5 λεπτά αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν σε μια εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε για Όσκαρ» και «κρυβόσασταν επί μία ώρα στη Βουλή, ενώ είχαμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ συγκεκριμένη ώρα» τονίζοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να στήσει σόου.

Με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως λέει ψέματα, του είπε ότι είναι «υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας» και ότι δεν είχε γίνει κάποια συμφωνία να είναι συγκεκριμένη ώρα στη Βουλή.

Ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ζητήσει συγγνώμη ενώ τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να αποφευχθεί να απαντηθεί η ερώτησή της επειδή «φοβούνταν».

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε πως «υπάλληλος συμφερόντων είστε εσείς και το κομματίδιο που εκπροσωπείτε, εγώ είμαι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Στα άκρα η κόντρα της ΕΛΑΣ με την κυβέρνηση για τα καύσιμα: Στο στόχαστρο τα κέρδη των διυλιστηρίων
Σε κεντρικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση μετατρέπει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη την ακρίβεια στα καύσιμα, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Κουλκουδίνα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 26