Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιμένει για την αθωότητά του ο Παπασταύρου: “Επιλεκτικές και αποσπασματικές οι διαρροές στοιχείων”

Επιμένει για την αθωότητά του ο Παπασταύρου: “Επιλεκτικές και αποσπασματικές οι διαρροές στοιχείων”

Επιμένει ο Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρίας Stabri Ltd είναι ο επιχειρηματίας, Σάμπυ Μιωνή, με αφορμή τα νέα έγγραφα που παρέλαβαν οι εισαγγελικές αρχές μέσω δικαστικής συνδρομής από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους! 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως από “τα επίσημα καταστατικά έγγραφα που παρέλαβαν μέσω δικαστικής συνδρομής οι Ελληνικές Αρχές αναφορικά με την εταιρεία Stabri Ltd., επιβεβαιώνουν πλήρως την αλήθεια των ισχυρισμών μου ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, ενώ εγώ εμφανίζομαι ως κάτοχος των μετοχών για λογαριασμό του, δυνάμει σχέσης εμπίστευσης, όπως προκύπτει από το 1ο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας”.

Επιπλέον, ο κ. Παπασταύρου κάνει λόγο για επιλεκτικές και αποσπασματικές διαρροές στοιχείων δικογραφιών που στην περίπτωση του “έχει γίνει κανόνας”. “Ουδείς ενοχλείται ούτε ανησυχεί για το αν αυτές προσβάλλουν τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου. Είναι επισφαλής η εξαγωγή εύκολων και πρόωρων συμπερασμάτων, χάριν πολιτικής εκμετάλλευσης, με βάση δήθεν επιβαρυντικά, αποσπασματικά όμως, στοιχεία τα οποία ωστόσο πλήρως εξηγούνται από τη σχέση εμπίστευσης” αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Επίσης, τονίζει ότι “μόνον οι δικαστικές Αρχές διαθέτουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων για την υπόθεση και αυτές αμερόληπτα και νηφάλια θα αποφανθούν αφού ολοκληρώσουν τη συλλογή των αποδείξεων και συναξιολογήσουν και τις δικές μου εξηγήσεις”.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε