Πολιτική

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Να διώξει τον Διαματάρη ο Μητσοτάκης

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ζητά με νεότερη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορεί πως «έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση», με αφορμή κι ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μπορεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να μην διαθέτει ούτε μεταπτυχιακό ούτε και πτυχίο, όπως εντέλει ο ίδιος παραδέχθηκε με το νέο βιογραφικό σημείωμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που «αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός υφυπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη προσέλαβε πριν λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον κ. Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος. Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ».

Με την ανακοίνωση να απευθύνεται και στον πρωθυπουργό, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Είναι πλέον προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις “αρίστων”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
6
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
11
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι στην Ορμύλια Χαλκιδικής – «Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω»
Η επίσκεψη στην Ορμύλια ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, πριν από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αρναία και στις Σκουριές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής