Πολιτική

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά απαντήσεις από τη Ν.Δ για το κύκλωμα εκβιαστών

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των «δοσοληψιών της ΝΔ με τον Τ. Μαυρίκο», με αφορμή τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", «αναφορικά με τις οικονομικές δοσοληψίες της Νέας Δημοκρατίας με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς, Τ. Μαυρίκο».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα νέα στοιχεία, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «αφήνουν πολλαπλά εκτεθειμένο το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη» και προσθέτει πως «με τις απαντήσεις που δίνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικοί διευθυντές της ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν για το πάρε-δώσε του κόμματος τους με τον Τ. Μαυρίκο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Κ. Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών», συμπληρώνοντας ότι «με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων αγόραζαν τις υπηρεσίες του κ. Μαυρίκου και της συμμορίας του δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπο μιας διεφθαρμένης εξουσίας».

«Ο αγώνας για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, τις οποίες έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, θα φτάσει μέχρι το τέλος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως για το επίδομα ανεργίας μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη: «Δεν είναι θέση της κυβέρνησης»
«Είναι ασφαλιστικό, ανταποδοτικό δικαίωμα - Δεν είναι προνοιακό» ξεκαθαρίζει η υπουργός Εργασίας μετά την πρόταση του κυβερνητικού εκπροσώπου για περιορισμό του βοηθήματος στους δύο μήνες
Κεραμέως και Μαρινάκης
Νέα «πυρά» ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη για το επίδομα ανεργίας: «Δεν εκφράζουν προσωπικές απόψεις οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι»
Η Χαριλάου Τρικούπη απορρίπτει τη διευκρίνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η πρόταση για δίμηνη καταβολή ήταν προσωπική θέση - «Οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ