Πολιτική

Επιμένει ο Βερναρδάκης: Φασίστας από τη Χίο ο Παλτσανιτίδης

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης δίνει συνέχεια στο θέμα με την δημόσια αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με αναπηρία Σίμο Παλτσανιτίδη. Όχι μόνο δεν παίρνει πίσω τον χαρακτηρισμό "φασιστάκι" αλλά ανέβασε και κείμενο με τίτλο «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον χρυσαυγιτισμό».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το τελευταίο σχόλιό μου για τον φασίστα από την Χίο είναι η κοινοποίηση του παρακάτω κειμένου του σ. Θέμη Δημητρακόπουλου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης. Το κείμενο έχει τίτλο «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον χρυσαυγιτισμό [;].

Σε αυτό, ο Σίμος Παλτσανιτίδης αποκαλείται «απροκάλυπτα φασίστας, ρατσιστής και ψεκασμένος» και σημειώνεται πως «καμιά αναπηρία, καμιά σωματική υστέρηση δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι και συγχωροχάρτι για τις όποιες φασιστικές, ρατσιστικές απόψεις. Όποιος αμφιβάλλει, ας μπει στην προσωπική σελίδα του παραολυμπιονίκη από τη Χίο για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές: υβριστής των προσφύγων και των μεταναστών, υβριστής των ”προδοτών” πολιτικών συλλήβδην, υβριστής του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού για το Μεταναστευτικό, θερμός οπαδός των λογής θεωριών συνωμοσίας, με δυο λέξεις: χρυσαυγίτικος λόγος εκατό τοις εκατό!».

Διαβάστε όλο το κείμενο του Θέμη Δημητρακόπουλου που ανέβασε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

«Ένας απροκάλυπτα φασίστας, ρατσιστής και ψεκασμένος διαμαρτύρεται επειδή τον απεκάλεσε ”φασιστάκι” ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, απαντώντας σε δικό του προκλητικό και απρεπέστατο σχόλιο στον προσωπικό τοίχο του υπουργού στο φβ.
Όπως δικαίως αναρωτιέται και η φίλη Nikoletta Bitouni, το ότι κάποιος είναι ανάπηρος –και επιπλέον παραολυμπιονίκης– είναι ένα θέμα, και η αναπηρία απόλυτα σεβαστή και χρήζει της αμέριστης υποστήριξης της πολιτείας και των συμπολιτών μας.
Όμως, όμως: καμιά αναπηρία, καμιά σωματική υστέρηση δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι και συγχωροχάρτι για τις όποιες φασιστικές, ρατσιστικές απόψεις.
Όποιος αμφιβάλλει, ας μπει στην προσωπική σελίδα του παραολυμπιονίκη από τη Χίο για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές: υβριστής των προσφύγων και των μεταναστών, υβριστής των ”προδοτών” πολιτικών συλλήβδην, υβριστής του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού για το Μεταναστευτικό, θερμός οπαδός των λογής θεωριών συνωμοσίας, με δυο λέξεις:
χρυσαυγίτικος λόγος εκατό τοις εκατό!

Και μην πει κανείς ότι ο συγκεκριμένος ήταν τάχα μου μέλος του Συριζα μέχρι προ τινος γιατί η συμμετοχή στον Σύριζα, πολύ περισσότερο η άπαξ ή δίπαξ ψήφος, δεν αποτελεί πρόκριμα δημοκρατικότητας και προοδευτικότητας, ούτε αποκλείει αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία και το ύφος/ήθος που προσιδιάζει στον χρυσαυγιτισμό – όπως έχει δυστυχώς αποδειχθεί, και μάλιστα σε επίπεδο κορυφαίων στελεχών και βουλευτών που αποχώρησαν με τη διάσπαση πέρσι [συνεννοούμαστε, ε;].
Γιατί ο χρυσαυγιτισμός ως διαστροφή της πολιτικής και ως κοινωνικό νόσημα δεν γνωρίζει κομματικά όρια:
είναι μια αρρώστια που διατρέχει οριζόντια την κοινωνία και καιρός να βγάλουμε τις αριστερές παρωπίδες μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματική πραγματικότητα, ως όφειλε εδώ και καιρό.
Και να περισώσουμε, με τις απαιτούμενες πολιτικές, ό,τι μπορεί να περισωθεί ακόμη σε επίπεδο δημοκρατίας, πολιτισμού και παιδείας.
Κατά τα άλλα: Χριστόφορε, μην ασχολείσαι με τα πολιτικά σκουπίδια. Ευκαιρία γυρεύουν να κάνουν κήρυγμα ψεκασμένης ”δημοκρατίας”…
Διαγραφή και μπλοκάρισμα επιτόπου. Η συνταγή που εφαρμόζω αμελητί ανέκαθεν.
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη
».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Ο πυρσός είναι οι κοινές μας ιδέες, ο πυρσός είναι το “εμείς” πάνω από το “εγώ”»
«Το Συνέδριο απαρχή εκστρατείας για να μιλήσουμε με κάθε Ελληνίδα, με κάθε Έλληνα και θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους για να είναι ξανά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβέρνηση η ΝΔ», ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Ο Παύλος Μαρινάκης
Δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας μέσα από φωτογραφίες: Όλα όσα γίνονται στα πάνελ για νέες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη
Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μόνη παράταξη που μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες τους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, το κοινό σύνθημα των Συνέδρων
Το 16ο Συνέδριο της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης για το στεγαστικό πρόβλημα: «Δημόσια γη και αντιπαροχή» για ενίσχυση της κοινωνικής κατοικίας
«Κρατάμε από τις παραδόσεις μας και τις αξίες μας όσα αξίζουν αλλά ατενίζουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος και τα αιτήματα των καιρών» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 31
Κώστας Τσουκαλάς: «Επίτευγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη η συσσώρευση της ακρίβειας που τόσο τον πονά»
 «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως λυπάται και θυμώνει με την ακρίβεια, ελπίζω να τον ακούσει ο Πρωθυπουργός και να αλλάξει πολιτική» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς (Φωτογραφία αρχείου 5
Με προεκλογικό άρωμα η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ - Οι αιχμές για Ανδρουλάκη και Τσίπρα
Το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται και στις ομιλίες πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος και ο λόγος θα δοθεί κατά προτεραιότητα στους δύο Αντιπροέδρους του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη και  Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ 31