Πολιτική

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του κορονοϊού – Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η Κατερίνα Σακελλαροπούλου (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού τελέστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) στον Ιερό Ναό του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Στην τελετή παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Η περίοδος της πανδημίας υπήρξε σκληρή για την κοινωνία μας. Θρηνούμε ήδη πολλούς νεκρούς. Ο θλιβερός αυτός απολογισμός γίνεται ακόμα πιο βαρύς, στη σκέψη ότι τα θύματα της πανδημίας έφυγαν από τη ζωή χωρίς ένα παρηγορητικό χάδι από τους δικούς τους, χωρίς την ανακούφιση του ύστατου αποχαιρετισμού» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Και πρόσθεσε: «Με την σημερινή επιμνημόσυνη δέηση, την οποία τέλεσε ο Μακαριώτατος στον Ιερό Ναό του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, τους τείνουμε το χέρι. Συναισθανόμαστε τον πόνο τους και τον μοιραζόμαστε μαζί τους, με την ευχή η αγάπη αυτών των ημερών να απαλύνει την οδύνη της απώλειας και να τους δώσει δύναμη και κουράγιο». 

Δείτε φωτογραφίες:

sakellaropoulou deisi koronoios intime sakellaropoulou deisi koronoios intime

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Ιπποκράτειο για τις επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Θα τους βρούμε και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Μητσοτάκης
50
Συλλυπητήρια από Τασούλα και Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη δημόσια ζωή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπηρέτησε τις απόψεις του «με πάθος επί δεκαετίες»
Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
Σαμαράς για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή του στα τρία πολιτικά στελέχη και στις οικογένειές τους
Αντώνης Σαμαράς
Σύσσωμη καταδίκη από την αντιπολίτευση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και ΕΛΑΣ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη, με αιχμές, διαφοροποιήσεις και κοινή αναφορά στην ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης.
εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ, Θεσσαλονίκη