Πολιτική

Επίσκεψη «αστραπή» τελικά του Ερντογάν στην Αθήνα, θα μείνει μόνο λίγες ώρες

«Express» θα είναι τελικά η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», παρά τους αρχικούς υπολογισμούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μείνει στην Ελλάδα μερικές ώρες, στα πλαίσια του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας.

Επίσης πληροφορίες λένε πως η αποστολή θα αποτελείται από λίγα άτομα και όχι από εκατοντάδες όπως αρχικά ακουγόταν.

Η Αθήνα ανέμενε από την Άγκυρα να δώσει το αναλυτικό πρόγραμμα του Ερντογάν και το μέγεθος της αποστολής του, και τελικά πληροφορήθηκα πως αυτή θα απαρτίζεται από τους υπουργούς που θα υπογράψουν μνημόνια συνεργασίας με τους Έλληνες ομολόγους τους και πως ο Τούρκος Πρόεδρος δεν θα κάτσει για πολύ στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 17