Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για σειρά συναντήσεων με φορείς – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα έχει μια σειρά από συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν και κορυφαίοι υπουργοί όπου θα συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Στις 12:00 σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Στη σύσκεψη θα παραβρίσκονται, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Θα ακολουθήσει στις 12:45 σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας) και του ΕΚΕΤΑ. Στη σύσκεψη θα παραβρίσκονται, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και οι κ. Γεωργιάδης, Δήμας, Τζιτζικώστας και Ζέρβας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 14.00 θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την πορεία των έργων με τους επικεφαλής του Μετρό Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, της Εγνατίας Οδού, της ΔΕΘ-HELEXPO, του ΟΛΘ, του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το γήπεδο ΠΑΟΚ, του THESS INTEC και τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για το Μητροπολιτικό Πάρκο Δήμου Παύλου Μελά. Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, ανάλογα με το αντικείμενο, θα παραβρίσκονται, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, οι κ. Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και οι κ. Τζιτζικώστας και Ζέρβας.

Επίσης στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Technopolis ICT Business Park.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός θα ξεκινήσει την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη έχοντας συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Α’ και Β΄ Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 69
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 8