Πολιτική

Επίσκεψη Ομπάμα: Η άκομψη κίνηση της ΕΡΤ [vid]

Μια εξαιρετικά άκομψη κίνηση έκανε η ΕΡΤ αφού την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα πατούσε το πόδι του στην Αθήνα, επέστρεψαν στο στούντιο την ώρα της ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής και έδωσαν τον λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Βαγενάς, έκανε την δουλειά του φυσικά. Δηλαδή να καταγγέλει την άφιξη του αμερικανού Προέδρου στην Αθήνα, στην γραμμή που ομολογουμένως το κόμμα του κρατάει εδώ και δεκαετίες. Όμως, πόσο άκομψο ήταν την ώρα που ένας ξένος ηγέτης φτάνει στην χώρα και είναι επι της ουσίας φιλοξενούμενος, επι πέντε ολόκληρα λεπτά να καταγγέλεται ως φονιάς τον λαών που έχει αιματοκυλίσει τον πλανήτη! Πόσο λάθος είναι η δημόσια τηλεόραση να εμφανίζει αυτή την εικόνα, ενώ εκείνη την ώρα όφειλε να ενημερώνει γι αυτό που περιμένουμε εδώ και εβδομάδες! Την άφιξη του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα. Κι ενώ η λιμουζίνα του Ομπάμα έπαιρνε τον δρόμο για το ξενοδοχείο, αυτό που άκουγε κανείς από την δημόσια τηλεόραση ήταν ένα λογίδριο εναντίον του και τόσο μα τόσο άκαιρο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η ΕΡΤ θα μπορούσε σήμερα να κερδίσει το στοίχημα της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό και όλα τα άλλα να περιμένουν. Άλλωστε χρόνος υπάρχει. Το timing χάθηκε, όπως και οι καλοί μας τρόποι….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΚΚΕ κατά Μαρινάκη και Κυρανάκη: «Η θεωρία των δύο άκρων είναι κεντρική κυβερνητική γραμμή»
Ο Περισσός κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποσυνδέει τη ναζιστική ιδεολογία από τα εγκλήματα της οργάνωσης - Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις ποινικές καταδίκες
Κυρανάκης, ΚΚΕ, Μαρινάκης
Κυβερνητικές πηγές κατά ΠΑΣΟΚ: «Ας σταματήσουν να αναζητούν δήθεν “κρυφές ατζέντες” και ας απαντήσουν για τη δική τους»
Η νέα απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στις κυβερνητικές πηγές, με αιχμές για τον εκλογικό πήχη του 25% και τις δηλώσεις Καράογλου - «Ας πείσουν πρώτα τους βουλευτές τους»
Μέγαρο Μαξίμου
Καράογλου: Η ΝΔ να απευθυνθεί σε Ελληνική Λύση, Νίκη, Λατινοπούλου, Σαμαρά και Καρυστιανού αν δεν πετύχει αυτοδυναμία – ΠΑΣΟΚ: «Αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη»
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης εισηγείται άνοιγμα σε κόμματα στα δεξιά της παράταξης, με τη Χαριλάου Τρικούπη να κάνει λόγο για σχέδιο συγκυβέρνησης με την Ακροδεξιά
Θεόδωρος Καράογλου, ΝΔ
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Τον ακούγαμε και ήταν σαν να ακούμε τον Μητσοτάκη» – Βολές για «νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΕΛΑΣ για τη 13η σύνταξη και τις οικονομικές του θέσεις - «Έταξε τα πάντα στους πάντες για να κάνει τα ακριβώς ανάποδα»
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία Χαριλάου Τρικούπη