Πολιτική

Επίσκεψη Παππά στο Άουσβιτς – “Καμιά ανοχή σε όσους έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο η στο μυαλό” [pics]

Τα μαρτυρικό στρατόπεδο του Άουσβιτς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Στα ματωμένα χώματα του Άουσβιτς όπου Εβραίοι, Ρομά, αριστεροί, ομοφυλόφιλοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των ναζί, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιστρέψει στη φρίκη. Καμία ανοχή σε αυτούς που έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο στο μυαλό ή στη γλώσσα», αναφέρει σε ανάρτηση ο κ. Παππάς στο twitter.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τον διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς στον οποίο πρόσφερε ένα βιβλίο για τους Έλληνες του ¨Άουσβιτς.

«Με τον Πιότρ Τσιβίνσκι , διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς. Του προσφέραμε το βιβλίο για τους Έλληνες του Άουσβιτς με τίτλο «Άουσβιτς – Έλληνες: Αριθμός μελλοθανάτου» του οποίου τον πρόλογο υπογράφει. Ένα βιβλίο που ενώνει τις αιματοβαμμένες ιστορίες των δύο χωρών», γράφει ο υπουργός στην ανάρτησή του στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 122
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης