Πολιτική

Επίσκεψη Παππά στο Άουσβιτς – “Καμιά ανοχή σε όσους έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο η στο μυαλό” [pics]

Τα μαρτυρικό στρατόπεδο του Άουσβιτς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Στα ματωμένα χώματα του Άουσβιτς όπου Εβραίοι, Ρομά, αριστεροί, ομοφυλόφιλοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των ναζί, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιστρέψει στη φρίκη. Καμία ανοχή σε αυτούς που έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο στο μυαλό ή στη γλώσσα», αναφέρει σε ανάρτηση ο κ. Παππάς στο twitter.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τον διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς στον οποίο πρόσφερε ένα βιβλίο για τους Έλληνες του ¨Άουσβιτς.

«Με τον Πιότρ Τσιβίνσκι , διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς. Του προσφέραμε το βιβλίο για τους Έλληνες του Άουσβιτς με τίτλο «Άουσβιτς – Έλληνες: Αριθμός μελλοθανάτου» του οποίου τον πρόλογο υπογράφει. Ένα βιβλίο που ενώνει τις αιματοβαμμένες ιστορίες των δύο χωρών», γράφει ο υπουργός στην ανάρτησή του στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Στα άκρα η κόντρα της ΕΛΑΣ με την κυβέρνηση για τα καύσιμα: Στο στόχαστρο τα κέρδη των διυλιστηρίων
Σε κεντρικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση μετατρέπει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη την ακρίβεια στα καύσιμα, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Κουλκουδίνα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 23
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
54