Πολιτική

Επίσκεψη Πομπέο: Γραβιέρα, καλτσούνια και ρακή το πρώτο βράδυ στα Χανιά – Όλο το σημερινό πρόγραμμα

Λιτά κεράσματα με «έντονη γεύση» όμως από Κρήτη απόλαυσαν ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του Σούζαν στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι στα Χανιά

Το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν παρέθεσε δείπνο στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών και τη σύζυγό του κρητικούς μεζέδες όπως γραβιέρα με παξιμάδι, κρητικά καλλιτσούνια και ρακή.

Ξεχωριστό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν σήμερα οι σύζυγοι του Μάικ Πομπέο και του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Click4More Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκαν το ζεύγος Πομπέο με θέα τη Σούδα

Αναλυτικότερα Σούζαν και Μαρέβα θα επισκεφθούν το πρωί της Τρίτης  το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων όπου και θα γευματίσουν.

Το σημερινό πρόγραμμα Κυριάκου Μητσοτάκη και Μάικ Πομπέο

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, σε λίγη ώρα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στις 11:20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπιών στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη 1:15 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Στις 5 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 297
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
58
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου