Πολιτική

Επίθεση… αγάπης από την Κυβέρνηση – Παροχές και ελάφρυνση φόρων

Δεν είναι οι άγιες μέρες, είναι οι εκλογές στο βάθος του επόμενου μήνα. Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια επικοινωνιακή ... επίθεση επικοινωνιακού τύπου με μέτρα υπέρ των πολιτών που περιλαμβάνουν από οικονομική ενίσχυση μέχρι φοροελαφρύνσεις.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος για τον φόρο υπεραξίας που θα ξεκλειδώσει μετά από 100 ημέρες τις μεταβιβάσεις ακινήτων και μαζί και την αγορά ακινήτων με τα περισσότερα από 250.000 αδιάθετα ακίνητα.

Παράλληλα στο χώρο του ακινήτου δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα ανακοίνωση για ρύθμιση αυθαιρέτων.

Το… βαρύ πυροβολικό της κυβέρνησης όμως δεν είναι άλλο από τις οικονομικές παροχές προς εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

1.100.000 πολίτες θα λάβουν 450 εκατομμύρια από το πλεόνασμα, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν και οι… κρουνοί του οικογενειακού επιδόματος.

Στις καλές ειδήσεις που έχει δώσει η κυβέρνηση είναι και η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μπορούν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους πληρώνοντας μόνο το μέρος των τελών που αντιστοιχεί μέχρι το τέλος του έτους.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η ανακοίνωση για… χάρη σε όσους έχασαν λόγω παράβασης ΚΟΚ τις πινακίδες που μπορούν να τις πάρουν πίσω για… Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Δεν γνωρίζω από πολιτική αλλά ξέρω το δράμα του Μνημονίου

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10