Πολιτική

Επίθεση Γεννηματά σε Χρυσοχοΐδη – Τον κατηγόρησε για σόου με τους φακέλους για την εγκληματικότητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την Φώφη Γεννηματά για αδυναμία αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κατά την έναξη της ομιλίας της στην  Ολομέλεια για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας  κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για “σόου” με τους  φακέλους υποθέσεων βαριάς εγκληματικότητας που πήγε στην Δικαιοσύνη λέγοντας ότι με αυτό “παραδέχθηκε την αδυναμία του να αντιμετωπίσει το έγκλημα για αυτό προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη στην Δικαιοσύνη”.

Προτιμά, είπε η κυριά Γεννηματά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ασχολείται με τις διαδηλώσεις και τα Πανεπιστήμια παρά με τις γειτονιές και τους πολίτες που απαιτούν ασφάλεια.

Ζήτησε από την κυβέρνηση είπε να αξιοποιήσει τις 10 προτάσεις που χθες καταθέσαμε.

Η Φώφη Γεννηματά, επίσης έθεσε το θέμα ότι κάθε ημέρα ακούμε για εξαφανίσεις ανηλίκων. Ζήτησε να κατατεθούν τα στοιχεία των αιτίων των εξαφανίσεων ανηλίκων σε βάθος πενταετίας προκειμένου να εξεταστεί εάν στην χώρα μας υπάρχει οργανωμένη διακίνηση ή είναι θέματα που πηγάζουν από ενδοοικογενειακή βία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι 150 που εκλέχθηκαν για τη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν
Όλα τα ονόματα - Πηγές της ΝΔ αναφέρουν πως υποψήφιοι είναι πρόσωπα που δεν εμφανίστηκαν ευκαιριακά στην πολιτική σκηνή και που υπηρετούν με πίστη τις αξίες και τις αρχές της παράταξης
Ψηφοδέλτια