Πολιτική

Επίθεση Γεννηματά σε Χρυσοχοΐδη – Τον κατηγόρησε για σόου με τους φακέλους για την εγκληματικότητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την Φώφη Γεννηματά για αδυναμία αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κατά την έναξη της ομιλίας της στην  Ολομέλεια για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας  κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για “σόου” με τους  φακέλους υποθέσεων βαριάς εγκληματικότητας που πήγε στην Δικαιοσύνη λέγοντας ότι με αυτό “παραδέχθηκε την αδυναμία του να αντιμετωπίσει το έγκλημα για αυτό προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη στην Δικαιοσύνη”.

Προτιμά, είπε η κυριά Γεννηματά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ασχολείται με τις διαδηλώσεις και τα Πανεπιστήμια παρά με τις γειτονιές και τους πολίτες που απαιτούν ασφάλεια.

Ζήτησε από την κυβέρνηση είπε να αξιοποιήσει τις 10 προτάσεις που χθες καταθέσαμε.

Η Φώφη Γεννηματά, επίσης έθεσε το θέμα ότι κάθε ημέρα ακούμε για εξαφανίσεις ανηλίκων. Ζήτησε να κατατεθούν τα στοιχεία των αιτίων των εξαφανίσεων ανηλίκων σε βάθος πενταετίας προκειμένου να εξεταστεί εάν στην χώρα μας υπάρχει οργανωμένη διακίνηση ή είναι θέματα που πηγάζουν από ενδοοικογενειακή βία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύμα παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά και άλλα 5 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
Οι παραιτηθέντες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ένα κόμμα όπου, όπως αναφέρουν, «η μειοψηφία επιδιώκει να καταστρατηγήσει τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις»
Αναστασία Σαπουνά 7
Ο Στέφανος Κασσελάκης «τρολάρει» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραιτούνται – «Να σας γράψω συστατική επιστολή για τον ιδιωτικό τομέα»
Με καυστική διάθεση σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές του κόμματος να παραιτούνται...
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12