Πολιτική

Επίθεση Γεννηματά σε Χρυσοχοΐδη – Τον κατηγόρησε για σόου με τους φακέλους για την εγκληματικότητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την Φώφη Γεννηματά για αδυναμία αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κατά την έναξη της ομιλίας της στην  Ολομέλεια για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας  κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για “σόου” με τους  φακέλους υποθέσεων βαριάς εγκληματικότητας που πήγε στην Δικαιοσύνη λέγοντας ότι με αυτό “παραδέχθηκε την αδυναμία του να αντιμετωπίσει το έγκλημα για αυτό προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη στην Δικαιοσύνη”.

Προτιμά, είπε η κυριά Γεννηματά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ασχολείται με τις διαδηλώσεις και τα Πανεπιστήμια παρά με τις γειτονιές και τους πολίτες που απαιτούν ασφάλεια.

Ζήτησε από την κυβέρνηση είπε να αξιοποιήσει τις 10 προτάσεις που χθες καταθέσαμε.

Η Φώφη Γεννηματά, επίσης έθεσε το θέμα ότι κάθε ημέρα ακούμε για εξαφανίσεις ανηλίκων. Ζήτησε να κατατεθούν τα στοιχεία των αιτίων των εξαφανίσεων ανηλίκων σε βάθος πενταετίας προκειμένου να εξεταστεί εάν στην χώρα μας υπάρχει οργανωμένη διακίνηση ή είναι θέματα που πηγάζουν από ενδοοικογενειακή βία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρανίκας κατά Τσίπρα: «Έκανε ιδιωτικό κόμμα με πολιτικά ρετάλια – Έχει ευθύνη που ο Μητσοτάκης φέγγει ως το Έβερεστ»
Σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό - «Έχει κάνει τον εαυτό του προϊόν», υποστήριξε ο πρώην στενός συνεργάτης του, εκτιμώντας ότι ποσοστό 8% στις εκλογές θα συνιστούσε μεγάλη επιτυχία για την ΕΛΑΣ
Νίκος Καρανίκας 8
«Σφάχτηκαν» Μπάρκας και Γεωργιάδης: «Χοροπηδούσες σαν χούλιγκαν» – «Την έδρα που σου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την έδωσες;»
Η κριτική του ανεξάρτητου βουλευτή για τα συνθήματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η απάντηση του υπουργού Υγείας και η νέα προσωπική αιχμή για το παρελθόν του στο ΛΑΟΣ
Κώστας Μπάρκας και Άδωνις Γεωργιάδης
Ρωμανός: «Ψέμα ότι ο Τσίπρας ήταν πάντα απέναντι στη βία» – Η Αυγή είχε ένθετο «ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις»
Σφοδρά πυρά από τον διευθυντή Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ με αναφορές στα επεισόδια μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Η αντιπαράθεση με τον Γρηγόρη Θεοδωράκη για τις κινητοποιήσεις
Νίκος Ρωμανός, ΝΔ
5
Μπακογιάννη κατά  Σαμαρά: «Όσα είπε για την ακρίβεια στερούνται σοβαρότητας» – «Το νέο κόμμα θα κάνει κάποια ζημία, όχι φοβερή»
Η απάντηση της βουλευτού της ΝΔ στην κριτική του πρώην πρωθυπουργού - Οι αναφορές στον Καράογλου, την αλαζονεία των υπουργών και τον Αλέξη Τσίπρα
Ντόρα Μπακογιάννη
5
Κυριάκος Μητσοτάκης από τον «Δημόκριτο»: «Η κυβέρνηση συνομιλεί με το αύριο, άλλες πολιτικές δυνάμεις παραμένουν στο χθες»
Αιχμές του πρωθυπουργού προς την αντιπολίτευση κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών - Έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τις προοπτικές της νέας γενιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαίνια «Δημόκριτος»
45