Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Επίθεση” Κουρουμπλή σε ΝΔ: Είχατε αφήσει τους νησιώτες στα χέρια των εφοπλιστών

“Επίθεση” Κουρουμπλή σε ΝΔ: Είχατε αφήσει τους νησιώτες στα χέρια των εφοπλιστών

“Επίθεση” στην ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή για το νομοσχέδιο που θεσπίζει το νησιωτικό ισοδύναμο.

Ο κ. Κουρουμπλής “απέκρουσε” την κριτική της Αντιπολίτευσης λέγοντας πως “τo νομοσχέδιο αυτό έρχεται μετά από 40 χρόνια που ήταν γραμμένο στις προεκλογικές φυλλάδες των κομμάτων. Και αντί να το χαιρετήσετε, είδαμε σήμερα την υποκρισία σήμερα να χτυπάει ταβάνι. Ήρθε ακόμα και η κυρία Μπακογιάννη σήμερα να εκδηλώσει τον πόνο της.

Έχουν μερικοί βουλευτές της αίσθηση ότι η κοινωνία δεν έχει μνήμη. Την εποχή των παχιών αγελάδων γιατί δεν το φέρατε εσείς οι πολύ συγκινημένοι για τους νησιώτες… Δεν το φέρατε και κοροϊδεύατε τόσα χρόνια και τους είχατε αφήσει στα χέρια των εφοπλιστών. Κλάψατε… και για την ευαισθησία, πόσοι είσαστε σήμερα εδώ οι βουλευτές της ΝΔ, είναι ντροπή γιατί σας βλέπει ο κόσμος…. Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται σε μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία.

Η κυβέρνηση αυτή μετά από τρία χρόνια σταθεροποίησε την οικονομία με πόνο και κόπο …Παραλάβαμε μια χώρα σε οικονομική κατοχή… Με το PSI χρεοκοπήσατε τα ταμεία, τα νοσοκομεία.. Αυτή την κατάσταση παρέλαβε αυτή η κυβέρνηση και όχι σταθεροποίησε την οικονομία αλλά και την ασφάλεια όταν στον περίγυρο καίγεται το σύμπαν.

Και για την διευθέτηση του χρέους, αντί υπάρχει συνέγερση όλων των κομμάτων, αντί να τοποθετηθείτε σχετικά με το αναπτυξιακό σχέδιο του Τσίπρα, η να καταθέσετε το δικό σας ως μια καλύτερη πρόταση και να γίνει ένας διάλογος εσείς μιζερολογογείτε … Και προσπαθήσατε να ρίξετε την κυβέρνηση πριν δέκα ημέρα με την πρόταση δυσπιστίας Εάν το είχατε πετύχατε τι θα γινόταν; θα πήγαινε η χώρα 10 χρόνια πίσω Και αυτό γιατί δεν σας ενδιαφέρει οι χώρες και πολίτες αλλά ζείτε για τις καρέκλες , ζείτε με αυτό το άγχος που σας οδηγεί στην κατάθλιψη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις