Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίθεση Μπακογιάννη σε Δραγασάκη: Γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!

Επίθεση Μπακογιάννη σε Δραγασάκη: Γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Γιάννη Δραγασάκη εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την κατάργηση του νόμου Κατσέλη.

Η κ. Μπακογιάννη με ανακοίνωσή της τονίζει πως “η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη “οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες πλειστηριασμούς ημερησίως και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις