Πολιτική

Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο – Προπηλακίστηκαν Σκουρλέτης – Ρήγας – Φίλης – Δρίτσας

- Ένταση στο Πολυτεχνείο στο στόχαστρο μπήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Προπηλακίστηκαν Σκουρλέτης, Δρίτσας, Φίλης, Ρήγας, Γαβρόγλου, Μαντάς, Καβαδία - Άγνωστοι προσπάθησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο στον χώρο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Άγνωστοι τους επιτέθηκαν με στόχο να τους εμποδίσουν να μπουν στον χώρο. Προπηλακίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πάνος Σκούρλέτης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Κώστας Γαβρόγλου, ο Νίκος Φίλης, ο Χρήστος Μαντάς και η Αννέτα Καββαδία. Στο στόχαστρο μπήκε και ο Νίκος Τόσκας που βρέθηκε στο σημείο.

[read4more]

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να τιμήσουν τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγουν πιθανή ένταση.

Η κίνηση ωστόσο έγινε αντιληπτή από κάποιους οι οποίοι θέλησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο και έτσι επικράτησε ένταση.

Δεκάδες άτομα άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ εκτοξεύτηκαν νερά και καφέδες. Τελικά φαίνεται ότι υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να “υποχωρήσουν” για να μην… ξεφύγει η κατάσταση.

Στο σημείο παραμένουν περισσότερα από 200 άτομα τα οποία “περιφρουρούν” τον χώρο της εισόδου στο Πολυτεχνείου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η εξέγερση του Νοέμβρη δεν έχει ιδιοκτήτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας του κόμματος και της νεολαίας του να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, «από μια ακραία μειοψηφία που προσπάθησε να καπηλευτεί τον εορτασμό».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει: «Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του παρεμποδίστηκε από το να καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου από αυτόκλητους ιδιοκτήτες του εορτασμού. Παρεμποδίστηκαν στελέχη του αντιδικτατορικού αγώνα και αγωνιστές της Αριστεράς από μια ακραία μειοψηφία που προσπάθησε να καπηλευτεί τον εορτασμό. Η εξέγερση του Νοέμβρη δεν έχει ιδιοκτήτες. Ανήκει στον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, εμπνέει και ζει στους αγώνες του σήμερα ενάντια στον φασισμό, στους αγώνες για τη διαρκή διεύρυνση της δημοκρατίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης σε Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα του 2019: Αποφάσισαν να ψηφίσουν να μειωθούν οι ποινές σε μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα
Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο βίντεο που ανέβασε ο Τσίπρας καλώντας τον Μητσοτάκη να δώσει «ονόματα και διευθύνσεις» για όσα ανέφερε σχετικά με την ψήφιση του νόμου
Παύλος Μαρινάκης
Αυγερινοπούλου για δημοσίευμα για «Χωριάτικο»: Αθέμιτη στοχοποίηση της οικογένειάς μου – Δεν έχω την παραμικρή σχέση
Δημοσίευμα εμπλέκει τον πρώην σύζυγο της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας σε offshore εταιρεία, στην οποία φέρεται να είναι μέτοχος μαζί με τη σύζυγο του Άγγελου Γιαννακόπουλου
Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Μητσοτάκης για το ελληνικό FBI: «Υποκριτές όσοι αναρωτιούνται γιατί έχουμε τόσες αποκαλύψεις» - Σφοδρά πυρά κατά Τσίπρα
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», διαμήνυσε ο πρωθυπουργός - Πάνω από 2,2 δισ. ευρώ ετησίως από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής - «Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βάζουν πλάτη σε κυκλώματα δεν έχουν θέση στη Διοίκηση»
Μητσοτάκης, εκδήλωση για ελληνικό FBI
19