Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Επίθεση” στην τρόικα από Ελένη Λουκά, πολίτη με κέρματα και δεκάδες εργαζόμενους

“Επίθεση” στην τρόικα από Ελένη Λουκά, πολίτη με κέρματα και δεκάδες εργαζόμενους

Ούτε τις πρώτες ημέρες του πρώτου Μνημονίου δεν είχε τόσο σουξέ η τρόικα, όσο σήμερα. Και ποιός δεν πέρασε από το υπουργείο Οικονομικών για να διαμαρτυρηθεί.

Από έναν πολίτη που πέταξε κέρματα εναντίον του Πόουλ Τόμσεν, μέχρι την Ελένη Λουκά αλλά και υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την διαθεσιμότητα 100 συναδέλφων τους.

Επεισόδιο 1ο: Τα κέρματα έπεφταν βροχή

Πολίτης, στέκεται απέναντι από το σημείο που αποβιβάζονται οι απεσταλμένοι της τρόικας για να συναντήσουν το Γιάννη Στουρνάρα. Την ώρα που βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Τόμσεν, ο πολίτης βάζει το χέρι στην τσέπη και πετάει εναντίον του ψιλα… Ο πολίτης προσήχθη στην ΓΑΔΑ.

Επεισόδιο 2ο: Η Ελένη Λουκά ξαναχτυπά

Η γνωστή σε όλους Ελένη Λουκά, η οποία συνήθως προτιμά το δελτίο των 8 του mega, σήμερα πήγε πρωί στο κέντρο για να “υποδεχθεί” την τρόικα. Σχεδόν παράλληλα με τον κερματορίχτη, η Λουκά, άρχισε να τρέχει προς την πόρτα του υπουργείου Οικονομικών ρίχνοντας τις γνωστές κατάρες…






Επεισόδιο 3ο: Διαμαρτυρία για τις διαθεσιμότητες συναδέλφων τους

Υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης έκαναν συμβολική κατάληψη στο ισόγειο του κτιρίου στη Νίκης με αφορμή την επίσκεψη της τρόικας. Διαμαρτύρονται γιατι βγήκαν σε διαθεσιμότητα 100 απο τους 1.100 υπαλλήλους του υπουργείου.

Επεισόδιο 4ο: Καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών σε διαθεσιμότητα

Περίπου 200 καθαρίστριες παραμένουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών και διαμαρτύρπνται γιατί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητας.




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολίτης πέταξε κέρματα στον Πόουλ Τόμσεν!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε