Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση στον Γερμενή: Καταδικάζει η ΝΔ – “Δεν είναι λύση η βία”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καταδικάζει την επίθεση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Ο Βασίλης Κικίλιας, είναι από χθες ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Από το νέο του πόστο, λοιπόν, ο κ. Κικίλιας υπογράφει ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές και τις αξίες της καταδικάζει την επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία».

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βρισκόταν μαζί με τον αστυνομικό του Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνόδευε τη σύζυγο του απόντος βουλευτή σε καφετέρια της περιοχής.

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον βουλευτή του ναζιστικού κόμματος. Στον βουλευτή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φαρμακείο της περιοχής, ενώ ο Γ. Γερμενής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου βρέθηκε και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε