Πολιτική

“Επίθεση” του Υπ. Εργασίας σε ΝΔ: “Γονιδιακή” εμμονή της η υπονόμευση της κοινωνικής ασφάλισης

Την αντίδραση του υπουργείου Εργασίας έχει προκαλέσει το σχόλιο της Ν.Δ σχετικά με τον ΕΦΚΑ, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "μαγείρεψε" τον προϋπολογισμό για να παρουσιάζει πλεονάσματα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που μετά από αλλεπάλληλες «κατόρθωσε» να παραδώσει ένα τεράστιο έλλειμμα στην κοινωνική ασφάλιση.

Επομένως, “κατανοούν” όπως λένε την αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραδεχτεί ότι σήμερα ο ΕΦΚΑ έχει πλεονασματική λειτουργία και το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, που υπονόμευσε με τις πολιτικές της, ανακτά την αξιοπιστία του.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως η στάση της ΝΔ, μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της Γιάννη Βρούτση, δείχνει την “γονιδιακή εμμονή της” στην υπονόμευση του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και στην εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων, που είναι εχθρικά προς τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καραμανλής: «Είμαστε Μακεδόνες, γνήσιοι Μακεδόνες – Μην χάσουμε την ταυτότητά μας σε συνθήκες ελευθερίας»
Μηνύματα για την ελληνική ταυτότητα, την παιδεία, την τεχνητή νοημοσύνη έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ κάλεσε τη νέα γενιά να κρατήσει «γερές τις ρίζες της» σε έναν κόσμο διαρκών ανατροπών
Κώστας Καραμανλής
Η ΕΛΑΣ παρουσιάζει τις 5 πρώτες προτάσεις για το «νέο κοινωνικό συμβόλαιο»: Στο επίκεντρο Υγεία, ρεύμα και κόκκινα δάνεια
Με αιχμή την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τις ίσες ευκαιρίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας, το κόμμα Τσίπρα επιχειρεί να διαμορφώσει το πρώτο προγραμματικό του στίγμα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 21